Byggstädning Skellefteå

Byggstädning

Jourstäd Skellefteå hjälper privatpersoner och företag med byggstädning, flyttstädning och slutstädning i hemmet, på kontor, företagslokaler m.m. Vi ser till att ytorna och lokalerna är skinande rena och att alla som ska nyttja utrymmen känner sig nöjda. Byggstädning är lite av vår specialitet och något vi återkommande arbetar med för både små och stora uppdragsgivare. Oftast när vi utför byggstädning görs det vid nybyggen, renoveringar eller när det rör sig om stambyten.

Omvänd byggmoms används i de fall ni som företagare använder er av det.

Byggstädning erbjuds till både privatpersoner och företag. I vår slutstädning, som vi rekommenderar efter en renovering eller ombyggnation, ser vi till att få bort trädamm, betongdamm, slipdamm osv. Självklart går det bra att boka oss för städning hela vägen under processen!

Det här gör vi vid en byggstädning

Vid byggstädning tar vi bl.a. bort allt det finfördelade byggdammet som har lagt sig som en hinna över hela bostaden eller lokalen och avlägsnar även byggsopor om så önskas.

Jourstäd Skellefteå har en lång erfarenhet av byggstädning. Därför kan vi åta oss alla typer av uppdrag, både stora och små, och vi arbetar både med företag och privatpersoner. Under årens lopp har vi städat alla typer av verksamheter och byggnader. Vårt mål är att alla som besöker en plats ska kunna känna sig välkomna!

Vi utför det mesta inom byggstädning såsom grovstädning, avtäckning, fönsterputsning och slutstädning i etapper. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att sätta ihop en tjänst som passar era behov.

Byggstädning i Skellefteå

Vi är specialister på byggstädning och har under många år förfinat vår teknik. Vi trivs väldigt bra med vår roll, vilket gör att vi alltid strävar efter att tillgodose kundernas behov och önskemål. Flyttstädning och byggstädning är något som kräver en speciell teknik för att få ett lyckat slutresultat. Jourstäd har jobbat i många år med byggstädning och använder oss av miljövänliga medel för att skona miljön.

RUT-avdrag ges till privatpersoner direkt på fakturan får du betala 50% av arbetskostnaden.  Vi följer de allmänna rekommendationer som finns uppsatta. En veckas ”nöjdkundgaranti” lämnas from städdatumet och kan självklart förlängas om ni säger till.

Flytt- och byggstädning påminner mycket om varandra. Skillnaden är att vid byggstädning så koncentrerar man sig på damm och fina, små partiklar just för att säkerställa att man verkligen får ett bra resultat och att de som skall nyttja lokalen sedan kan flytta in i en ren och fräsch miljö. Speciella städlistor används där man checkar av punkt för punkt för att efter slutfört arbete veta att allt åtgärdats och inget missats. Att utföra en byggstädning korrekt är långt viktigare än man kan tro. Efter bygg kan det finnas partiklar som irriterar både den känsligare personen, men också den utan allergiska besvär.

Anlita oss till flytt- och byggstädningen

Bygg- och flyttstädning påminner som sagt ganska mycket om varandra och ibland behöver man hjälp med både och. Vi hjälper gärna till med hela rubbet så du kan koncentrera dig på de andra sakerna som du behöver inför själva flytten.

Inför en flyttstädning önskar vi att ni underlättar vårt jobb så mycket ni kan. Detta kan ni göra genom att ni stänger av kyl och frys och lämnar dörrarna öppna just för att vi skall kunna städa dessa utan att invänta att is skall tinas upp. Lämna med fördel dörrarna öppna så slipper ni mögelsporer och illaluktande lukt som annars lätt bildas. Vi följer normerna som mäklarsamfundet satt upp vid flyttstädning. Vårt mål ar att göra ett bra städ jobb till ett bra pris utan att för den skull pluta på kvalitén.

Vill du få pris på byggstädning från oss eller har du några frågor?