Kanske söker du en bred städfirma med spetskompetens? Vi kan levera allt inom städning så som flyttstädning, byggstädning osv. Vi har generösa tider som innebär att vi aldrig har stängt. Öppet med andra ord dygnet runt. Vi har många duktiga anställda som ger er kunder precis det ni önskar inom städningen.

Din lokala städfirma i Skellefteå

Söker du lokal spetskompetens inom städning i Skellefteå så kan du kontakta oss. Vi utför allt inom städning och har många års vana av att serva både företag och privatpersoner med all slags städning. Vi utbildar vår duktiga personal och ser till att de har all nödvändig kompetens och att de precis vet hur man utför olika moment och vilka medel man använder för att snabbt och effektivt komma framåt i uppdraget med rätt teknik.

Vi har sett att många idag köper våra städtjänster och det beror självklart även på att det idag finns det fantastiska RUT avdraget som möjliggör detta och ger privatpersoner hela 50 % rabatt på arbetskostnaden. Även innan var vi billiga, men nu är det helt enkelt så billigt att det nästan är dumt att avstå att boka detta med städning. Rut gäller inte företag eller dödsbon dock.

Kanske bor du en bit utanför Skellefteå och undrar om vi även levererar städtjänster där? Självklart så gör vi det och vi sträcker oss många mils radie så tveka inte att kontakta oss för din offert så skall vi ge dig den inom ett par minuter.

Prisvärda städtjänster med kvalitèt

Vi  lever kvalitèt till bästa tänkbara pris. Vi försöker att hålla nere våra priser genom att alltid köpa in stora partier material och genom att se över våra löpande kostnader. Vi vill att det för alla kunder skall bli så billigt som möjligt.

Generösa garantier på vår flyttstädning

Vi lämnar hela 7 dagars ”nöjdkundgaranti” på våra flyttstädningar from städtillfället. Ifall du behöver mer tid så kan vi självklart förlänga denna tid så det sammanstrålar med dina behov. Detta anpassar vi helt kostnadsfritt.

Öppet alla dagar i veckan 7/24-365

Ett uppskattat koncept för oss har varit att många kunder visat stor tacksamhet över våra öppentider och vår flexibilitet. Vi vill att du som kund skall känna dig välkommen och det på tider som känns bekäma just för dig.

Kontakta oss

Frågor eller enbart nyfikenhet runt oss. Alla är lika välkomna att kontakta oss.

Önskar du boka?

Kanske har du redan fått en offert av oss? Isåfall bokar du direkt via detta bokningsformulär.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67