Dödsbostädning Skellefteå

Dödsbostädning

Vi städar dödsbon och hjälper er med att ta hand om allt vad som rör städningen, när ni bokar oss för dödsbostädning ingår allt i tjänsten; fönsterputsning, grovrengöring av kök och all städning som erfordras tas om hand. Vi förstår att en bortgång är jobbig redan som den är och anstränger oss för att du ska kunna slippa tänka mer än du måste.

Dödsbotömning

Ibland vill eller kan man inte ordna med en dödsbotömning. Ni kan då anlita oss för tömning och bortforsling av dödsboet om så önskas. Här jobbar vi ofta med löpande timpriser för att ni skall få ett pris som motsvarar arbetsinsatsen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar och vilken hjälp vi kan erbjuda dig.

Dödsboköp

Ibland är det intressant för oss att köpa ett dödsbo. Vid ett dödsboköp kommer vi överens om en modell och lösning som passar både er och oss. Vi gör vårt yttersta för att detta ska vara en så snabb och smärtfri affär som möjligt för er. Säljer ni ett dödsbo till oss ger vi så klart extra fördelaktiga priser på våra andra tjänster som rör städning av dödsbo.
Kontakta oss så berättar vi mer.

dödsbostädning skellefteå

Kontakta oss för pris och offert