Dödsbostädning Skellefteå

Dödsbostädning

När en närstående har gått bort är det mycket att tänka på och många gånger mår man inte särskilt bra. Dels är det mycket sorg och minnen som rörs upp men det är även ett tungt jobb att ta hand om ett dödsbo. Dels ska du utföra en dödsbostädning men också sortering och tömning av huset.

Vi på Jourstäd Skellefteå städar dödsbon och hjälper er med att ta hand om allt vad som rör städningen, vi vill att det ska vara smärtfritt och enkelt för er. Därför ingår allt när ni bokar oss för dödsbostädning. Allt ingår i tjänsten; fönsterputsning, grovrengöring av kök och all städning som erfordras tas om hand. Vi förstår att en bortgång är jobbig redan som den är och anstränger oss för att du ska kunna slippa tänka mer än du måste. Vi arbetar med diskretion och gör bostaden redo för försäljning eller en ny hyresgäst.

Dödsbotömning

Ibland vill eller kan man inte ordna med en dödsbotömning, det kanske är för känslomässigt ansträngande. Vi vet att en bortgång sliter och att sorgen kan vara stor. Känner ni att ni inte vill ta hand om dödsbotömningen kan ni anlita oss för tömning och bortforsling av dödsboet. Här jobbar vi ofta med löpande timpriser för att ni skall få ett pris som motsvarar arbetsinsatsen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar och vilken hjälp vi kan erbjuda dig för att underlätta en svår situation.

dödsbostädning skellefteå

Dödsboköp

Ibland är det intressant för oss att köpa ett dödsbo. Vid ett dödsboköp kommer vi överens om en modell och lösning som passar både er och oss. Vi gör vårt yttersta för att detta ska vara en så snabb och smärtfri affär som möjligt för er. Säljer ni ett dödsbo till oss ger vi så klart extra fördelaktiga priser på våra andra tjänster som rör städning av dödsbo.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss för pris och offert