Företagsstädning Skellefteå

Många företag har testat att ha rullande städschema på sin personal, eller liknande lösningar, har du testat detta så vet du att det mer än ofta händer att städningen inte riktigt blir utförd som man skulle kunna önska och förvänta sig. Ibland blir resultatet till och med så bristfälligt att personalen inte trivs och om det finns extra känsliga personer kan sjukdomsfallen och frånvaron öka.  Det är viktigt att företagsstädningen verkligen blir väl utförd så att personalen alltid kan få arbeta i nystädade och rena lokaler.

Det är därför att rekommendera att man anlitar en professionell städfirma som verkligen kan sitt jobb. I Skellefteå finns vi på Jourstäd att tillgå och vårt motto är hög städkvalitet till rätt pris. Du kan lita på att vi utför en företagsstädning med ett fullgott resultat.

Vad ingår i vår företagsstädning?

• Kontorets alla golv dammsugs noggrant varefter de moppas med ett lämpligt rengöringsmedel så att fläckar från smutsiga skor som har trampat på dem tvättas bort.

• Alla inventarier dammtorkas med en fuktig trasa så att till exempel skrivborden blir skinande rena och dammfria.

• Personalköket eller pentryt städas av där diskbänken, spisen, kylskåpsdörren och matbordet måste förbli extra rena för att inte föra vidare bakterier.

• Toaletterna för personalen måste noggrant rengöras för att inte kvarstå med bakteriehärdar som kan leda till sjukdomar hos personalen.

• I en del fall kan även fönstren behöva putsas av för att ge en renare insyn och för att dagsljus lättare ska kunna komma in i lokalen.

Ingen av de ovannämnda punkterna kommer att lämnas åt slumpen. Ett smutsigt kontor är dessutom otrevligt för besökare att vistas i. Kanske man får folk ifrån andra företag som kommer på besök eller helt enkelt kundbesök. I dessa fall måste utrymmena vara rena och fräscha eftersom de då är företagets ansikte utåt. Lämna därför din företagsstädning till oss.

företagsstädning skellefteå

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!