Jourstädning Skellefteå

En flytt är ett stort och krävande projekt, som innefattar planering av packning, städning och sedan själva flytten. Ett sätt att minska ned på stressen och utnyttja tiden till att fokusera på att få rätt på det nya boendet är att ta hjälp med städningen. Om du är bosatt i Skellefteå eller närheten kan du få hjälp av oss hos Jourstäd. Vi ger dig vår expertis och den avlastning som du behöver för att kunna stressa ner.

I vår flyttstädning ingår det en Nöjd Kund Garanti, denna innebär att om det skulle vara något problem med flyttstädningen kan du alltid kontakta oss i efterhand. Vårt mål är alltid att kunden ska vara tillfreds med slutresultatet och vi för en dialog före och efter om något problem skulle uppstå. Det är den som ska flytta in som besiktigar, alternativt hyresvärden.

Önskar du regelbunden hemstädning finns möjlighet till det. Då kommer samma person vid varje tillfälle.

Service i vår jourstädning

I servicen för vår jour- och flyttstädning ingår allt inom städ förutom några detaljer; vi tar inte hand om kvarlämnade saker, persiennrengöring, klister eller tejprester på målade ytor. Fönstertvätt ingår ned till ca 5 minusgrader.

Bra att veta!

•  En veckas garanti ingår i städningen, så kontakta oss inom en vecka efter avslutad städning om något problem föreligger. Garantin kan förlängas om så önskas.

•  RUT-avdrag går bra att använda på vanliga flyttstädningar, dock inte om det gäller ett dödsbo.

•  Du avfrostar kyl och frys själv innan flyttstädningen.

•  Det finns inget krav på att du ska finnas hemma vid städtillfället, men det går naturligtvis bra om du vill vara det.

•  Finns behov av allergistädning utförs även detta. Säg bara till vid beställningen så vi är förberedda!

•  Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel vid städningen.

Kontakta oss för en offert på flyttstädning. Vi har öppet dygnet runt och du får alltid svar snabbt på din förfrågan. Vår målsättning är att alla våra kunder ska vara nöjda och vi är lyhörda inför dina önskemål. Både privatpersoner och företag kan vända sig till oss för städhjälp. Jourstäd Skellefteå finns alltid här för dig!

jourstädning skellefteå

Frågor eller vill du ha en kostnadsfri offert?