Kontorstädning Skellefteå

Kontorsstädning

Kontorsstädning är en nödvändighet man inte får bortse från. Ett rent och snyggt kontor ger ett bra intryck, personalen mår bra och man slipper onödiga sjukdomsfall för att det slarvas med hygienen. Vi på Jourstäd Skellefteå utför kontorsstädning i Skellefteå med omnejd. Vi har idag många nöjda kunder och välkomnar gärna fler kontorsstädningar.

I tjänsten ingår det att vi städar ert kontor samt tillhandahåller fönsterputsning om så önskas. Fönsterputsning kan ni beställa separat, eller så går det bra att ha det som ett tillval i kontorsstädningen.
För att underlätta för er sköter vi kontorsstädningar även under helger och kvällar, vi vet att för många kan det passa bättre att få kontoret städat utanför era verksamma tider. När vi anlitar oss kan vi många gånger vara mer flexibla än andra städfirmor och tillgodose era önskemål och behov. Vårt mål är att alltid tillgodose våra kunders önskemål så gott vi kan. Kontorsstädning ska kännas enkelt och bekvämt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?