Studentstädning Skellefteå

Billig städning för studenter

Att studera innebär för många en hög studiebörda, det ska studerats och tentor ska skrivas. Ibland är studentlivet hektiskt. Vi på Jourstäd Skellefteå erbjuder därför studenter städning till speciellt bra priser. Vi har en förståelse för att studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och erbjuder vi städning till reducerat pris. Vi riktar oss till alla studenter, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Vid delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Framförallt de gemensamma ytorna såsom badrum och kök. Regelbunden städning minskar smittorisken och ökar trivseln.

Vi inser att alla människor har olika behov och kan därför ordna specialanpassade städlösningar efter era önskemål.Vi har listat vad som ingår i vår hemstädning och det går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster och därmed bygga på priset. För att du ska känna dig bekväm är det alltid samma person som sköter städningen och du kan själv välja när du önskar att städningen ska genomföras. Du kan även välja om du vill vara hemma eller ej.

För oss på Jourstäd är miljön viktig och vi vet att den är lika viktig för många andra. Därför använder vi medel och städmetoder som är miljövänliga.

Jourstäd Skellefteå erbjuder tjänster både till företag och privatpersoner i Skellefteå med omnejd. Som student får du alltid ta del av våra tjänster till ett reducerat pris. Varmt välkommen att höra av dig för mer information och en offert!

studentstädning skellefteå

Frågor eller vill du ha en kostnadsfri offert på studentstädning?