Flyttstädning Skellefteå

Prisvärd flyttstädning Skellefteå med omnejd

Jourstäd Skellefteå jobbar med prismodeller utifrån våra kunders önskemål. Vi har både fasta och rörliga priser baserat på vad du önskar och vad som passar dig. För att ge dig ett pris ber vi dig att kontakta oss för en offert, det blir mer korrekt.

När vi utför flyttstädningar med fullt ansvar, det vill säga att vi utför hela städningen, blir alltid den som flyttar in helt nöjd. Allt ingår förutom persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, klistermärken, tejp, häftmassa m.m. på målade ytor. Tillåter temperaturen ingår även fönster. Vi lämnar alltid en ”nöjdkundgaranti”, vilket innebär att om den inflyttade inte är nöjd, eller om hyresvärden inte tycker städningen är fullgod, så kontaktar ni oss, så löser vi det. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

För privatpersoner är flyttstädning avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år, samt har rätt till RUT-avdraget. När det gäller dödsbon så är dessa tyvärr inte avdragsgilla.

Vi utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och har listor som checkas av för att se till att inget missas.

Städlistan – Vad ingår i flyttstädning?

  • Kök – spisrengöring ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.

  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv. Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotin skadade och grovt ned smutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Garanti i form av nöjdkundgaranti lämnas 1 vecka efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

För att underlätta vårt arbete och ge oss förutsättningar att kunna utföra ett bra arbete ska bostaden vara helt tömd på både saker och sopor. Titta igenom alla skåp en extra gång för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Om portkod behövs meddela oss så vi kan notera detta. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar, detta för att undvika mögel. Efter flyttstädning så slår vi på kyl och frys igen.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?

SNABBOFFERT