Fönsterputsning Skellefteå

Fönsterputsning

Jourstäd Skellefteå erbjuder all typ av fönsterputsning och åtar sig alla former av uppdrag så som att putsa inglasade verandor, balkonger, skyltfönster m.m. Vi är proffs på fönsterputsning och ser till att dina fönster och inglasade områden är skinande rena. Det går bra att boka oss för enbart fönsterputsning, men vi åtar oss så klart även fönsterputsning vid byggstädningar och renoveringar. För att kunna erbjuda dig en lösning som passar dina behov så väl som möjligt erbjuder vi både abonnemang och möjligheten att boka oss för engångsuppdrag. Om önskan finns kan vi även erbjuda fasta priser under höst och vår. Vi gör vårt yttersta för att det ska vara enkelt att anlita oss för fönsterputsning och andra städuppdrag.

När du anlitar oss på Jourstäd Skellefteå ser vi till att du inte bara får ett bra pris på fönsterputsning utan även en personlig service med ett trevligt bemötande. Det är viktigt för oss att vi kan erbjuda både bra priser, förstklassiga resultat och trevlig och professionell städpersonal.

Vi erbjuder fönsterputsning Skellefteå åt både privatpersoner och företag! Välkommen att kontakta oss för mer information och en offert! Inget jobb är för stort eller för litet!

Städmaterial ingår så klart alltid i våra priser.

Fönsterputsning Skellefteå

Pris fönsterputsning

För att kunna erbjuda alla en lösning på fönsterputsning som är passande, erbjuder vi både rörliga priser i form av timpris och fasta priser. Detta innebär att du kan välja det som känns bäst för dig. För vissa är det viktigt att alltid veta kostnad medan andra alltid vill att priset ska matcha den exakta arbetsinsatsen. Vi berättar gärna mer om våra priser på fönsterputsning, bara slå en signal på 0738-41 95 67 eller skicka oss ett mail på info@jourstadsverige.se.

För att hålla kostnader nere och för att göra allt så smidigt som möjligt så vill vi gärna att ni försöker göra vårt jobb lättare och snabbare. Detta gör ni genom att ni förberett för fönsterputsning så att vi kommer åt era fönster. Plocka gärna undan växter, prydnader och liknande från fönsterbänkar och gör det framkomligt för oss om det står möbler i vägen.

Fönsterputsning utövar vi året runt, men högsäsongen har vi under sommarmånaderna. Självklart ordnar vi en kostnadsfri offert för fönsterputsning till er! Välkomna att höra av er!

Arbetsområden

Vi utför fönsterputsning inom Skellefteå, Ursviken, Skelleftehamn, Kåge, Bureå, Burträsk, Boliden, Ersmark, Byske m.m. åt både privatpersoner och företag.

Hjärtligt välkomna att boka fönsterputsning. Önskar ni går det även bra att lägga till andra städtjänster på samma gång, varför inte boka en rejäl storstädning av hemmet? Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Just nu kör vi kampanj med studentrabatter och pensionärsrabatter.

Frågor och svar

  • Putsar ni vid minusgrader? Ja vi putsar året runt till ca: -5 gr
  • Kan jag förbereda på något sätt? Gärna genom att plocka undan och se till att frigöra fönster.
  • Har ni försäkringar? Ja, småföretagarförsäkring.
Fönsterputsning Umeå

Vill du få offert på fönsterputsning från oss eller har du några frågor?