Fönsterputsning Skellefteå

Fönsterputsning

Jourstäd Skellefteå erbjuder all typ av fönsterputsning och åtar sig uppdrag så som att putsa inglasade verandor, balkonger, skyltfönster m.m. Vi åtar oss så klart även fönsterputsning vid byggstädningar och renovering. För att kunna erbjuda dig en lösning som passar dina behov så väl som möjligt erbjuder vi både abonnemang och möjligheten att boka oss för engångsuppdrag. Om önskan finns kan vi även erbjuda fasta priser under höst och vår.

Vi erbjuder fönsterputsning åt både privatpersoner och företag! Välkommen att kontakta oss för mer information och en offert! Inget jobb är för stort eller för litet!

Material ingår så klart alltid i våra priser.

Arbetsområden

Vi utför fönsterputsning inom Skellefteå, Ursviken, Skelleftehamn, Kåge, Bureå, Burträsk, Boliden, Ersmark, Byske m.m. åt både privatpersoner och företag.

Hjärtligt välkomna att boka fönsterputsning. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Just nu kör vi kampanj med studentrabatter och pensionärsrabatter.

Pris fönsterputsning

För att kunna erbjuda alla en lösning på fönsterputsning som är passande, erbjuder vi både rörliga priser i form av timpris och fasta priser.

Vi vill gärna att ni försöker göra vårt jobb lättare och snabbare genom att ni förberett för fönsterputsning så att vi kommer åt era fönster. Plocka gärna undan på fönsterbänkar och gör det framkomligt för oss.

Fönsterputsning utövar vi året runt, men högsäsongen har vi under sommarmånaderna. Självklart ordnar vi en kostnadsfri offert för fönsterputsning till er! Välkomna att höra av er!

Frågor och svar

  • Putsar ni vid minusgrader? Ja vi putsar året runt till ca: -5 gr
  • Kan jag förbereda på något sätt? Gärna genom att plocka undan och se till att frigöra fönster.
  • Har ni försäkringar? Ja, småföretagarförsäkring.
Fönsterputsning Umeå

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?