Hushållsnära tjänster Skellefteå

Hushållsnära tjänster nu med 50 % rabatt

Vi på Jourstäd Skellefteå erbjuder RUT-tjänster till halva priset!

Under sommaren vill man ofta ha tid för annat, kanske att åka på utflykter, resa eller syssla med sin hobby. Passa på att kontakta oss för hjälp med de sysslor du vill ha hjälp med, det kanske är att slippa göra trädgårdssysslor så som häckklippning, bevattning, ogräsrensning m.m. Vi kan även se efter er bostad och trädgård när ni är på semester.

På vintern hjälper vi till med skottning av tak, allt från altantak, brotak, hustak, garagetak mm.

Trädgårdsskötsel

Vi gör allt som kan räknas till trädgårdsskötsel, men hjälper även till med andra sysslor; snöskottning, takskottning, tvätt, ledsagning, gräsklippning, trädgårdsskötsel, häckklippning m.m. Behöver ni hjälp med inköp eller ärenden så ställer vi mer än gärna upp och hjälper till. De går bra att boka enstaka eller återkommande uppdrag.Vi förstår att ibland räcker inte tiden till och de äldre kan behöva lite extra stöttning i vardagen när familjen och hemtjänst inte räcker till.

Vi åtar oss också att ta in posten då ni är bortresta, samt håller hus och trädgård i sådant skick att ingen märker att ni är bortresta. Vi kontrollerar att allt fungerar i huset och ni kan ha semester och koppla av under tiden.

Arbetsområden

Vårt arbetsområde är Skellefteå, Ursviken, Skelleftehamn, Kåge, Bureå, Burträsk, Boliden, Ersmark, Byske m.m. och vi åtar oss uppdrag av både privatpersoner och företag.

Just nu kör vi kampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att boka oss.

Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme!

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?