Städning privatpersoner och företag

Städning Skellefteå

Jourstäd Skellefteå utför städservice i form av städning, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputs, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning… Jag tror du förstår, vi gör allt inom städning!

För att göra det enkelt för dig erbjuder vi möjlighet till att boka städning vid enskilda tillfällen, men även på abonnemang så du aldrig behöver fundera på din städning. Självklart ingår även allt material som ska användas när du anlitar oss. Har du rätt till RUT-avdrag kan vi ordna så detta dras direkt på fakturan.

Arbetsområden

Vi utför städning i Skellefteå med omnejd: Ursviken, Skelleftehamn, Kåge, Bureå, Burträsk, Boliden, Ersmark, Byske m.m och går att anlita av både företag och privatpersoner; hemstädning åt privatpersoner och kontorsstädning till företag. Vårt mål är att ha tjänster som passar en så bred målgrupp som möjligt. Som en specialtjänst har vi visningsstädning då vi hjälper dig att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera just era önskemål.

Alla vet att en ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats. Med rätt typ av städning så blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Och miljön finns alltid med i vårt tänkande. Vi använder därför städmetoder och städprodukter som är skonsamma mot miljön, och så gott som alla är certifierade antingen enligt svanen eller bra miljöval.

Miljövänlig städning

Vid städningarna används dukar och trasor av mikrofiber, dessa används enbart med vanligt vatten. I de fall grovstädning och grovrengöring krävs så vi måste använda kemikalier väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Frågor & svar – städning

  • Ingår material?
    Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.

  • Utför ni allergistädning?
    Ja, meddela oss innan så ordnar vi det.

  • Är det samma person som kommer vid hemstädning?
    Ja, alltid samma person. 

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?